Infrastructuur » Voice over IP

Voor de meeste mensen is Voice over IP een bekende technologie. VoIP is de technologie waarmee gesprekken over een datanetwerk worden verzonden met gebruikmaking van het Internet-protocol.

Voice over IP is ondertussen een volwaardige vervanging voor de traditionele telefooncentrale. Venema Advies heeft er voor gekozen om telefonie te integreren op het Microsoft Windows Server platform. Hiermee maken we gebruik van een volledig op software gebaseerd IP-telefoonsysteem.

De voordelen van een op de Microsoft gebaseerde IP- telefonie oplossing zijn:

  • Toegenomen productiviteit van de medewerkers omdat gesproken berichten en fax- en e-mailberichten via Microsoft Outlook kunnen worden beheerd.
  • Verbetere bedrijfsefficiency omdat het systeem kan worden beheerd door de aanwezige systeembeheerder.
  • Remote access via een VPN-verbinding geeft directe toegang tot dezelfde telefoonomgeving als op kantoor, zodat externe of mobiele medewerker net zo gemakkelijk gesprekken kan voeren als op kantoor.
  • Verbeterde bereikbaarheid van medewerkers door middel van een intellignete doorschakelfunctie, zodat uw klanten snel en gemakkelijk contact kunnen opnemen met uw bedrijf.

Het mooiste van de oplossing die wij bieden is dat u uw huidge telefonie kunt behouden en zo naadloos kunt migreren naar VoIP. Hierbij zijn alle traditionele telefoondiensten dus nog gewoon beschikbaar.

Venema Advies levert een groot scala aan Voice over IP producten.
Zo leveren wij onder andere de merken: Cisco, SNOM, Swyx, Linksys, Siemens, Berofix, Patton.

Voor het bellen naar mobiel, binnen- en buitenland levert Venema Advies een eigen SIP trunk die uw kosten drastisch kan reduceren. Geen starttarief en vele malen goedkoper dan alle andere aanbieders. Als u het ergens anders goedkoper kan vinden verlagen wij de prijs.

 Een klein voorbeeld:

Bestemming

Traditioneel (KPN Tele2 etc)Venema Advies SIP trunk
Nederland vast0.03890.0072
Nederland mobiel0.12500.0789
Italië vast0.12490.0065
Italië mobiel0.35780.0721
Duitsland vast0.06610.0056
Duitsland mobiel0.23180.0657
Malediven1.32790.2928

Klik hier voor een beschrijving van de Venema Advies SIP trunk.

Over Venema Advies | Sponsoring | Remote Support | Contact | Nieuwsbrief | Sitemap
Copyright © 2004-2014 Venema Advies BV