Infrastructuur » Systeembeheer

Systeembeheer is de basis waar het om draait. Geen enkele organisatie met een ICT infrastructuur kan zonder beheer. Zelfs als u al een eigen systeembeheerder heeft, kan het zijn dat u op sommige momenten handen tekort komt. Of misschien denkt u er over om het beheer van complexe taken uit te besteden.

Een complexe ICT infrastructuur heeft nu eenmaal zijn eigen specialistische kennis nodig. Venema Advies kan u hierbij helpen. Enkele kerntaken van systeembeheer binnen Venema Advies bestaan uit het monitoren, onderhouden en rapporteren aan de klant. Dit kan naar wens op locatie of op afstand gebeuren.

Binnen Venema Advies hechten wij grote waarde aan reactiesnelheid. Problemen met computers en storingen in het netwerk worden dan ook dusdanig geclassificeerd aan de hand van vastgestelde normen dat u als klant minimale uitval zal ervaren.

Venema Advies kan het beheer vast een laag vast bedrag per maand voor u regelen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Binnen de zogenaamde Service Level Agreement kunnen wij servers, computers, printers, routers, internetverbindingen, backups, draadloze netwerken, voice over ip en alle andere componenten van uw Microsoft infrastructuur opnemen.

Over Venema Advies | Sponsoring | Remote Support | Contact | Nieuwsbrief | Sitemap
Copyright © 2004-2014 Venema Advies BV