Nieuws

Klik op een van de onderstaande nieuwsberichten om deze te bekijken.

» VMWare Service Provider

Venema Advies is VMWare Service Provider geworden.

» Dell Partner

Venema Advies is een partnerovereenkomst aangegaan met Dell.

» Communication Training

» Nieuwe domainregistratie voor Nigeria

Venema Advies heeft voor zijn activiteiten in Nigeria een nieuw domain geregistreerd. De website is voortaan ook te bereiken via www.venema-advies.com.ng.

» Levering glasvezel Eurofiber Aircargo.nl

Venema Advies levert glasvezel aan Aricargo.nl op het expeditiecentrum op het Flora Holland terrein in Aalsmeer.

» Symantec Hosted Service Provider

Venema Advies levert voortaan de producten van Symantec als Hosted Service Provider.Alle bekende producten van Symantec zijn voortaan per maand verkijgbaar bij Venema Advies.U zit dus niet meer vast aan lange contracten en bent altijd gegarandeerd van de nieuwste software.

» Nieuwe vacatures beschikbaar!

Er zijn 2 nieuwe vacatures beschikbaar.Voor een junior systeembeheerder en een wat meer ervaren systeembeheerder.Kijk op onze vacature pagina.

» TechTip Januari 2011 Back-ups

Wanneer uw server opeens zou crashen en al uw data is weg, hoe lang duurt het voordat uw bedrijf weer in de lucht is?Als u er niet zeker van bent of denkt dat deze tijd maar  kort is nadat de uitval plaatsvind, raden wij u aan de 3 punten aandachtig door te lezen.

» 21 tips voor een MKB ondernemer!

Venema Advies heeft een whitepaper gepubliceerd met 21 tips voor MKB ondernemers inzake systeembeheer.Zeker nu het einde van het jaar weer in zicht is, dan kan het handig zijn om uw huidige contract weer even tegen het licht te houden.Hier kunt u het document downloaden: http://www.dickvenema.nl/wp-content/uploads/2010/12/21-tips.pdf

» Desktop en Server beveiliging als service.

Venema Advies Managed Endpoint Security Service is een alternatief voor de traditionele desktop en server beveiliging.

» Nette patchkast

Op de persoonlijke blog van Dick Venema staat een leuk artikel over een nette computerruimte.Het artikel geeft een probleem weer wat we allemaal wel vaker tegenkomen.http://dickvenema.nl 

» Glasvezel in Aalsmeer

Venema Advies heeft na gesprekken met Eurofiber geconstateerd dat de dekking van glasvezel in Aalsmeer optimaal is. Helaas wordt er alleen op dit moment nog erg weinig gebruik gemaakt van deze optie.Er loopt een glasvezelring van Eurofiber vanuit Amstelveen richting de Bloemenveiling in Aalsmeer en weer terug naar Amstelveen via de Aalsmeerderweg. Dit betekent dat alle nieuwe bedrijventerreinnen in de omgeving de beschikking over glasvezel kunnen krijgen voor een zeer aantrekkelijk tarief.

» Skype Connect - Verbind uw ip centrale met Skype

Skype levert vanaf nu Skype Connect. Skype Connect is een trunk vanaf uw huidige VoIP centrale naar het Skype netwerk. U krijgt eigen nummers en bent gewoon bereikbaar via alle Skype applicaties.

» Nieuwe serverracks van Venema Advies

Venema Advies levert hoogwaardige serverracks voor een superprijs.Staat uw serverkast nog steeds open omdat het te warm wordt? Heeft u geen ruimte meer en wordt het tijd om het rack eens te ordenen.Venema Advies levert 42u geperforeerde kasten voor een bodemprijs. Nu voor 549.00 eur.- Geperforeerde deuren aan de voor en achterzijde met slot en handvat.- Dakplaat met kabel-invoer- Bodemplaat en dak plaat voorgemonteerd met ventilatiegaten.- Afneembare zijpanelen met slot.- 4x 19” profielen met hoogtenoteringen, aan binnenkant: (voor en achter)- U kunt de deur ook monteren voor zowel links als rechts openen daarvan.- Heeft kabel invoer aan de boven en onderkant- Kleur: zwart- Materiaal: plaatstaal, (gelakt)- Gebruiksklaar geleverd.- Maat(BxDxH): 600x600x2000mm- Staal SPCC, Max. last: 500kg. 

» BlackBerry 9800 Torch Black beschikbaar

BlackBerry 9800 Torch Black is vanaf heden te bestellen. De prijs ligt op 599,00 voor een los toestel.

» OKI prijsstijging supplies

OKI zal per 1 oktober de prijzen van de supplies verhogen in verband met stijgende materiaalkosten.

» Nieuwe Axis M31-R camera beschikbaar

AXIS M31-R M12 Network CamerasThe high-performance AXIS M3113-R M12 and AXIS M3114-R M12 cameras with a rugged M12 connector are available in volume now. The M12 connector is primarily used in transportation. AXIS M31-R cameras are specially designed for use in vehicles such as trucks, cars and buses. They provide full frame rate video streams in H.264 and Motion JPEG in resolutions up to 1 megapixel, including HDTV 720p. The discreet, yet rugged AXIS M31-R cameras have protection against dust and water, and can withstand tough conditions such as vibrations, shocks, bumps and temperature fluctuations.

» Venema Advies is verhuisd

Na lang wachten zijn wij ingetrokken in onze nieuwe locatie in Aalsmeer. Op een steenworp afstand van de Bloemenveiling in Aalsmeer, de A9 bij Amstelveen en de A4 bij Schiphol, zijn we centraal gesitueerd in de randstad.

» Venema Advies is Microsoft Certified Partner

Venema Advies heeft van Microsoft de erkenning Microsoft Certified Partner gekregen. De erkenning geeft weer dat er voldaan aan is aan verplichte certificeringen en positieve beoordelingen van klanten inzake de projecten geleverd door Venema Advies.

» Secunia rapport 2009

Secunia heeft een nieuw rapport over 2009 uitgebracht.

» Online Services gelanceerd

Venema Advies heeft samen met Infinidream een aantal online services gelanceerd voor het MKB.

» Nieuwe medewerker

Venema Advies versterkt zijn servicedesk in de economische recessie.

» Nieuwe regeling willekeurig afschrijven

In 2009 is tijdelijk een nieuwe vorm van willekeurig afschrijven toegestaan. U mag dan investeringen in twee jaar afschrijven. De maatregel is bedoeld om de liquiditeit en de financiering van bedrijven te verbeteren. Dit geld dus ook voor computerhardware.

» Upgrade Windows 7

De offciele release is pas over 3 weken op 22 oktober, maar Venema Advies heeft afgelopen weekeinde de uitrol van Windows 7 voltooid.

» Venema Advies SPLA leverancier

Venema Advies en Microsoft zijn een overeenkomst aangegaan inzake het Service Provider programma. Door deze samenwerking kan Venema Advies nu passende oplossingen bieden als het gaat om outsourcing en hosting.

» Venema Advies gaat verhuizen

Venema Advies zal binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie in Aalsmeer. Hier krijgen wij de beschikking over meer dan 200m2 bedrijfsruimte.

» Oplevering website Applitech

Onze klant Applitech B.V. in Haarlem heeft een nieuwe website. Applitech verzorgt geavanceerde energiesystemen voor datacenters en andere hoogspanningsinstallaties.Verders kan Applitech de systemen door middel van SCADA monitoren.

» Het nieuwe werken

Al langer is het nieuwe werken een onderwerp van discussie binnen veel bedrijven. Door de beschikbaarheid van nieuwe technologieen is het nieuwe werken dichterbij dan ooit.

» Microsoft Windows Essential Business Server 2008

Windows Essential Business Server 2008 is een volledig uitgeruste server die is ontworpen voor de multinationals met een prijs voor het midden- en kleinbedrijf.Nieuwe functies zijn bijvoorbeeld Microsoft Exchange Server 2007 en Microsoft Sharepoint Services 3.0.

» BSA offensief tegen illegale software

De Business Software Alliance (BSA) voert opnieuw actie tegen illegaal softwaregebruik. Eind oktober hebben maar liefst 50.000 directieleden in het MKB en van grootzakelijke bedrijven een persoonlijke 'waarschuwingsbrief' gehad. In deze brief wordt een drie maanden durende legalisatieperiode aangeboden om – zonder juridische gevolgen! – illegale software te vervangen door legale licenties. De BSA ondersteunt deze campagne o.a. met een radiospot op BNR radio.

» 50% korting op Office 2007

Stap voor 1 januari 2008 over van Office 2000, Office XP of Office 2003 naar Office system Small Business Edition 2007 of Professional Plus 2007 en ontvang een korting van 50%.

» Wyse V10L Thin Client

Secure Simplicity for Thin Computing

» PDF spam bevat virus.

Het trojaanse paard Gozi is opgedoken in de recente plaag van PDF spam.

» ZyXEL Business WLAN Controller System

ZyXEL heeft vanaf heden een Business WLAN Controller System.

» Nieuwe MKB flyer Venema Advies

Is uw bedrijf klaar voor verhoogde beveiliging en productiviteit?

» Sonicwall SSL VPN demonstratie.

Sonicwall heeft een demo ter beschikking gesteld van hun SSL VPN oplossing.

» Microsoft presenteert Unified Communications

Microsoft heeft zijn plannen voor Unified Comunications gelanceerd.

» Gratis energiemeter bij nieuwe PC of server

Fujitsu Siemens Computers zet de norm voor energie-efficiëntie

» Energie-efficiente innovatie: De nieuwe Esprimo

Fujitsu Siemens Computers lanceert de nieuwe stroombesparende ESPRIMO E5925 EPA en ESPRIMO P5925 EPA, waarvoor gebruik gemaakt is van de recentste Intel® Q35 chipset

» Nieuwe website

Venema Advies heeft een nieuwe website en geheel vernieuwde huisstijl.

Over Venema Advies | Sponsoring | Remote Support | Contact | Nieuwsbrief | Sitemap
Copyright © 2004-2014 Venema Advies BV