Infrastructuur » IP Camerabewaking

Als Axis partner heeft Venema Advies meerdere gecertificeerde mensen rond lopen om een project tot een goed einde te brengen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in ICT infrastructuur kunnen de camera's gewoon op het bestaande netwerk worden aangesloten.

Met een goed surveillancesysteem kunt u zich blijven richten op de bedrijfsvoering. Er zijn talloze kleine tot middelgrote videosurveillancetoepassingen waarvoor tot wel 50 camera´s nodig zijn – bijvoorbeeld in de zakelijke, detailhandel- en onderwijssectoren.

Venema Advies kan een scherp geprijsde, toekomstbestendige netwerkvideo-oplossing leveren voor deze situaties – een oplossing die effectieve surveillance, gebruiksgemak, grote flexibiliteit en HDTV-beeldkwaliteit levert – zodat u zich kunt blijven richten op de bedrijfsvoering en de verbetering hiervan.

En wat minstens zo belangrijk is, de oplossing is eenvoudig te installeren en biedt een probleemloze plug-and-play-oplossing waarvoor u minimale ondersteuning nodig zult hebben.

De Axis-camera´s uit de M-lijn bieden in combinatie met de AXIS Camera Station-software voor videobeheer of videobeheersoftware van een van onze toepassingspartners een toekomstbestendige surveillanceoplossing met de nieuwste IP-technologie. Kortom, een complete surveillanceoplossing voor u.

Venema Advies Automatisering is Axis Authorized

Over Venema Advies | Sponsoring | Remote Support | Contact | Nieuwsbrief | Sitemap
Copyright © 2004-2014 Venema Advies BV