Infrastructuur » Internet access

Wat internet toegang betreft heeft Venema Advies een duidelijk standpunt. We zijn afhankelijk geworden van de digitale snelweg, en uw bedrijf kan niet meer zonder.

Hoe vaak gebeurt het niet dat de verbinding wegvalt en u met lege handen staat? Lange wachtrijen en een ondeskundige helpdesk zijn vaak het resultaat. Bij een bedrijf hoort een zakelijke internet leverancier die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Ook staat daar een uitermate professionele helpdesk klaar die de systeembeheerder direct kan helpen met het probleem.

Venema Advies levert zelf internet access. Dit betekent dat u direct contact heeft met de helpdesk van Venema Advies. Zo voorkomen we lange trajecten. Van de aanleg tot aan de facturatie, alles wordt geregeld door Venema Advies.

Venema Advies kan ADSL en SDSL met verschillende service niveau's leveren. Tevens kunnen wij IP VPN's opzetten tussen verschillende locaties. Ook kan Venema Advies de kwaliteit van het datatransport instellen zodat er voor bijvoorbeeld VoIP een Quality of Service kan worden geboden.

Met Venema Advies bent u verzekerd van de snelste en de meest betrouwbare internetverbinding.

Over Venema Advies | Sponsoring | Remote Support | Contact | Nieuwsbrief | Sitemap
Copyright © 2004-2014 Venema Advies BV